2024.04.24. - György

Burgonyapecsenye

Hozzávalók: négy nagy burgonya, két evõkanál liszt, négy evõkanál tej, három tojás, só, törött bors, zöldpetrezselyem, zsír.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A meghámozott burgonyát nyersen megreszeljük, a levét kinyomjuk és hozzákeverjük a lisztet, a tejet, a három tojássárgáját, az apróra vágott zöldpetrezselymet, a sót, törött borsot és két tojásfehérjébõl vert habot.

Forró zsírba kanállal galuskákat szaggatunk belõle és megsütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!