2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Paradicsomos burgonyafõzelék

Hozzávalók: 50 deka burgonya, só, 5 deka zsír, 4 deci paradicsom, 4 deka liszt, 3 deka cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vékony karikákra vágott és jól megmosott burgonyát annyi vízzel tesszük fel fõni, hogy a burgonyát elfedje.

Zsírból és lisztbõl paradicsommal feleresztett világosbarnára pirított rántást készítünk, amelyet a puhára fõzött burgonyához keverünk. Ezután sóval és cukorral ízesítjük, ismét felforraljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!