2024.03.29. - Auguszta

Tatár saslik

Hozzávalók: 70 dkg marhahús, 1 fej reszelt hagyma, 1 evõkanál torma, 1 kiskanál mustár, 1 kiskanál ecet, törött bors, só, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az elõírt anyagokat, fûszereket alaposan összekeverjük, és a kétujjnyi darabokra vágott húst ebbe a pácba pihentetjük egy hétig hideghelyen. Közben a húsdarabokat megforgatjuk.

Sütés elõtt a húsról lecsurgatjuk a páclevet, a húst nyársra szúrjuk, és sütõ tepsi peremére támasztva megsütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!