Hozzávalók: 50 dkg kelkáposzta, 2 savanykás alma, 1 póréhagyma.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Mártáshoz: 10 dkg márványsajt, 2 dl joghurt, 1 evõkanál majonéz, 1 csomag petrezselyem, só, 2 gerezd fokhagyma, kömény.
Elõször elkészítjük a mártást. A kelkáposztát csíkokra vágjuk, a héjas almát a legnagyobb lyukú zöldség-darálón ledaráljuk. Amilyen gyorsan lehet, összekeverjük a mártással.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!