2024.04.19. - Emma

Sült libamáj

Hozzávalók: 80 dkg libamáj, 20 dkg hagyma, 10 dkg zsír, 3 g õrölt bors, 1 dkg paprika, 2 g majoranna, 2 dkg só, 1 csomó vágott petrezselyemzöld.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A májat vékony csíkokra, a hagymát pedig hajszálvékony szeletekre vágom. A hagymát a zsírban aranysárgára pirítom, hozzáadom a májat és magas hõmérsékleten rövid ideig pirítom.

Mikor a máj majdnem puha, majorannával, borssal, paprikával és finomra vágott petrezselyemzölddel fûszerezem. Készre sütöm, sózom és azonnal tálalom. Köretként burgonyapürét, fejes salátát, vagy más idénysalátát adok mellé. Mindig közvetlenül tálalás elõtt készítem.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!