Hozzávalók: 1,5 kg pisztráng, 10 dkg vaj, 6-8 gerezd fokhagyma, fél csomó petrezselyemzöld, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A szobahõmérsékletû vajat elkeverem a zúzott fokhagymával és az apróra vágott petrezselyemzölddel. A halat megtisztítom, beirdalom, kívül-belül sózom. A vágatokba belekenem a fokhagymás vajat.
A halakat egy tepsibe teszem, a maradék fokhagymás vajat a halak tetejére osztom. A forró sütõbe tolom és a vajjal idõnként locsolgatva 25-30 percig sütöm.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!