2024.04.23. - Béla

Joghurtos-zöldfûszeres öntet

Hozzávalók: 2 dl joghurt, 1 dl tejföl, só, bors, minél több zöldfûszer (bazsalikom, kapor, petrezselyem, snidling, kakukkfû, lestyán, zeller), 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A joghurtot eldolgozzuk a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal. A zöldfûszereket finomra vágjuk, kb. 4 evõkanálnyira, van szükségünk. Az összenyomott fokhagymát, a felkockázott hagymát a zöldfûszerekkel együtt a joghurthoz adjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!