2024.04.24. - György

Túrós rakott puliszka (sós)

Hozzávalók: 50 dkg kukoricadara, 35 dkg túró, 10 dkg zsír, 15 dkg vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, 1 dkg só, 2 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kukoricadarát sós vízben (egy liter) megfõzzük. A füstölt szalonnát kockára vágjuk és zsírját kiolvasztjuk. A zsírt leszûrjük és a megtisztított és szeletelt vöröshagymát megpirítjuk benne.

A puliszkát egy kizsírozott lábosba rétegezzük a rakott puliszkához hasonlóan. Tálaláskor kiborítjuk egy tálra és adagolva adjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!