Hozzávalók: 50 dkg kukoricadara, 35 dkg túró, 10 dkg zsír, 15 dkg vöröshagyma, 10 dkg füstölt szalonna, 1 dkg só, 2 dl tejföl.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kukoricadarát sós vízben (egy liter) megfõzzük. A füstölt szalonnát kockára vágjuk és zsírját kiolvasztjuk. A zsírt leszûrjük és a megtisztított és szeletelt vöröshagymát megpirítjuk benne.
A puliszkát egy kizsírozott lábosba rétegezzük a rakott puliszkához hasonlóan. Tálaláskor kiborítjuk egy tálra és adagolva adjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!