Hozzávalók: 30 dkg juhtúró, 10 dkg tehéntúró, 8 dkg vaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor metélõhagyma, bors, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kétféle túrót áttörjük, hozzáadjuk a vajat, az apróra vágott metélõhagymát, a zúzott fokhagymát, megsózzuk és összedolgozzuk.
Egy napig hûtõszekrényben tartjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Kisebb pogácsákat formálunk belõle, és tányérba szórt, durvára õrölt borsba beleforgatjuk, Pirítós kenyeret és idénysalátát kínálunk mellé.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!