Hozzávalók: 40 dkg tehéntúró, 20 dkg vaj, 1 fej hagyma, 8 szelet gépsonka, fél csokor petrezselyem, 8 dkg aszpik (zselatinporból), köménymag, pirospaprika, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az áttört túróhoz hozzáadjuk a lágy vajat, belekeverjük az apróra hagymát és petrezselymet, pirospaprikával, köménymaggal és sóval ízesítjük.
Fakanállal habosra keverjük, a kiterített sonkaszeleteket egyenletesen megkenjük, és felgöngyöljük. Hûtõszekrényben jól lehûtjük. Olvasztott aszpikkal megkenjük, és ismét a hûtõbe téve megdermesztjük. Paradicsom- és paprikaszeletekkel díszített üvegtálon kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!