Hozzávalók: l csomag csõtészta, 20 dkg sertéshús, 10 dkg szójakocka, vöröshagyma, kevés só, margarin, olaj, 4 dl tejföl, édes-nemes csemegepaprika, 1 zöldpaprika, 2 közepes paradicsom, borsikafû, szerecsendió, 10 dkg parmezán sajt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csõtésztát puhára fõzzük, öblítjük, lecsöpögtetjük. Közben a szokásos módon feltesszük a pörköltet, amelybe a szójakockát is beletesszük, a nyers paradicsommal és zöldpaprikával együtt. Puhára pároljuk, és turmixgépben tejföllel krémmé pépesítjük.
A csõtésztát és a pörköltkrémet margarinnal kikent lábosba rétegezzük. A tetejére tészta kerüljün, amelyet beborítunk a maradék tejföllel, és paradicsomkarikákkal kíszítjük. Sütõben átsütjük. Tálalás Elõtt a tetejére reszeljük a sajtot.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!