Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az elõsütött májszeletek felét a beázatott római tál aljára fektetjük, erre terítjük a vékony szeletekre vágott szalonna felét, a megtisztított, karikára vágott vöröshagyma felét, majd a sajtszeletek felét. Megszórjuk sóval, borssal, majorannával, és a rétegezést megismételjük. Úgy készítsük, hogy a felsõ réteg máj legyen.
A római tálat hideg sütõbe helyezzük, magas hõmérsékleten sütni kezdjük, majd kb. 15-20 perc elteltével ráöntjük a felvert tojást, és tovább sütjük, míg a tojás kellõ keménységû nem lesz. Melegen, párolt rizzsel kínáljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!