A kiskockákra vágott füstölt szalonnát kevés olajon kisütöm. Hozzáadom a vöri hagymát, tovább pirítom. Meghintem pirospaprikával, felöntöm húslevessel, beleteszem az alaposan megtisztított és megmosott pulykacombot.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Fedõ alatt félig készre párolom. Hozzáadom a savanyú káposztát ( ha nagyon savanyú akkor kimosom ) ráöntöm a maradék húslevest és tovább párolom. Mikor már puha a hús, kiemelem, lefejtem a csontról és ujjnyi vastag szeletekre vágom.
Közben a káposztát ételízesítõvel, köménymaggal ízesítem, majd liszttel simára kevert tejföllel behabarom az egészet. Jól kiforralom. Tálalásnál ráhelyezem a pulykaszeleteket és tejföllel kínálom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!