2024.04.19. - Emma

Gesztenyefánk

35 dkg lisztet, 20 dkg vajat, csipet sót, 3 dkg cukrot, 2 tojás sárgáját, fél citrom héját, kávéskanál rumot és 1 dl tejfölt tésztának gyúrunk, és késsel jól kidolgozzuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Két egyenlõ lapra vágjuk, gesztenyepürébõl az egyik lapra kis halmokat rakunk, a másik lappal beborítjuk, és kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Kikent tepsiben sütjük, ha kihûlt csokoládémázzal bevonjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!