2024.03.29. - Auguszta

Az adalékanyagok miatt 6 hónap alatt sem romlik meg a hamburger?

Az adalékanyagok miatt 6 hónap alatt sem romlik meg a hamburger?
Sally Davis manhattani fotómûvész vásárolt egy adag sültkrumplit és egy hamburgert a legközelebbi gyorsétteremben és hat hónapon keresztül minden nap lefotózta. A mûvész arra számított, hogy hamarosan penészgombák és rohadás jelei mutatkoznak majd az ételen, de nem így történt.

Az amerikai fotós áprilisban vásárolta meg a kísérletre szánt menüt, az elsõ meglepetés két nappal késõbb érte, amikor észrevette, hogy az ételnek egyáltalán nincs szaga, annyira sem, hogy a kutyája figyelmét felkeltse.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A következõ hónapokban is hiába várta, hogy penészedni kezdjen az étel, az egyetlen változás annyi volt, hogy rendkívül kemény lett a hamburger és a krumpli, de ránézésre pont olyan volt, mintha csak három napja vásárolta volna.

Azért választottam a legnépszerûbb nemzetközi gyorsétterem menüjét, mert ez van a lakásomhoz a legközelebb – mondta Sally Davis a The Daily Mailnek, majd hozzátette: nem próbálta még ki, de feltehetõen minden más gyorsétterem menüjével végzett kísérlet ugyanerre az eredményre vezetett volna.



Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!