2024.04.20. - Tivadar

Csökkenti a káposzta a rák kockázatát

Csökkenti a káposzta a rák kockázatát
A civilizáltnak mondott társadalmakban lassan népbetegséggé válik az elsavasdodás. Ez azt jelenti, hogy a szervezetben fölborul a sav-bázis egyensúly, ami betegségek kialakulásához vezethet.

A káposzta tekinthetõ az egyik legerõsebb terápiás hatással rendelkezõ ételnek a világon – hangsúlyozza Robert O. Young és Shelley Redford Young. A két szakíró A ph Csoda címû könyvében – többi közt – az alábbi lúgosító receptet ajánlja e zöldség felhasználásával.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók: 2 bögre vékonyra szeletelt vörös káposzta, 2 bögre vékonyra szeletelt zöld káposzta, 1 lereszelt sárgarépa, 1 felszeletelt pirospaprika, 4-5 apróra vágott mogyoróhagyma, 4 evõkanál apróra vágott petrezselyem, 1/4 bögre citromlé, 3 evõkanál víz, 1 evõkanál extra szûz olíva olaj, 1-2 teáskanál chili, egy kevés szójababszósz.

Elkészítése: Keverje össze egy nagy tálban a hozzávalókat. Forgassa át alaposan a zöldségeket, majd tálalás elõtt legalább egy fél óráig hagyja állni hûvös helyen, hogy az ízek összeérjenek.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!