2024.04.20. - Tivadar

Húszezer forintos leves

Húszezer forintos leves
Japánban, ahol az egy négyzetkilométerre esõ Michelin-csillagok száma köztudottan igen magas, a népszerû ramenbõl is készül luxusváltozat. A 110 dolláros, 22 ezer forintos levest húsz összetevõbõl fõzik, és elõre meg kell rendelni, mivel három nap alatt készül el.

A 22 ezer forintos ramen leves luxusváltozatának elõkészítése három napba telik, és természetesen minden összetevõje a lehetõ legjobb minõségû. Nem szerepel az étlapon, annak, aki megkóstolná, a helyfoglalással együtt kell megrendelnie.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A "Five-taste Blend Imperial Noodles" Tokió Fujimaki Gekijyo nevû éttermében kapható, húsz különbözõ összetevõ kerül bele. Az alaplé, a zöldségek, a fûszerek és a hús alapján leginkább fúziós levesnek tarthatjuk, a japán mellett kínai és thai ízek is felfedezhetõek benne.

Shoichi Fujimaki étteremtulajdonos állítása szerint ez nem is ramen, hanem 25 éves szakács tapasztalatának egy-egy tányérnyi párlata. Az átlagos tokiói ramen ára egyébként tíz dollár (kétezer forint).
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!