Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Sárgadinnye és sonka - a nagy klasszikus
Kedveltek a zöldségek, halféleségek, szárnyasok, a rostonsültek, a vajon párolt ételek. A vörös húsokat, marhát, vadat igyekszünk kerülni, akárcsak a nehezen emészthetõ dolgokat, például a káposztaféléket" - mondta el Juhász István. A friss salátákat sem majonézes öntettel tálalják, hanem citromos-balzsamecetes dresszinggel. Ügyelnek rá, hogy cukor se nagyon legyen benne, így is könnyítve az emésztést.
Az édességnek természetesen még a melegben sem tud senki ellenállni, a fagylalt minden évben nagy kedvenc. Hõségben gyakran választják gyümölcssalátával, így is fokozva a folyadékbevitelt. "A gyümölcs mindenhol felbukkan. A roston sült csirkemellet friss salátával és ananászkockákkal tálaljuk, a parfékat gyümölcsmártásokkal."
Otthon is elkészíthetõ frissítõnek Juhász István egy dinnyebólét ajánl: a dinnye húsát narancslével turmixoljuk össze, bolondítsuk meg egy citromgerezddel, majd hûtsük le, és már fogyaszható is.
Deluxe Magazin