2024.03.29. - Auguszta

A rendszeres tojásfogyasztás segít fenntartani szervezetünk erőnlétét

A rendszeres tojásfogyasztás segít fenntartani szervezetünk erőnlétét
A rendszeres tojásfogyasztás segít fenntartani szervezetünk erőnlététA rendszeres tojásfogyasztás nem hogy káros lenne, ellenkezőleg, segít fenntartani a szervezet maximális fizikai és szellemi erőnlétét. Ráadásul, ellentétben az eddigi általános nézettel, napi 1-2 tojás fogyasztása optimálisnak számít, és nem vezet súlyfelesleg kialakulásához sem. Ami a tojás tápanyag-összetételét illeti, valóságos kincsesbánya a szervezetnek, ezért királyi tápláléknak minősül, hiszen rengeteg olyan vitamint és nyomelemet tartalmaz, melyeket a modern orvostudomány napi bevitelre javasol.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tojás tápértéke nagyon magas: kitűnő fehérjeforrás, tartalmaz D-vitamint – mely a csontok számára fontos –, megvannak benne a B-vitamin-komplex legfontosabb összetevői, továbbá magas a szelén- és az agy számára oly fontos kolintartalma. Fellelhetők benne a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavak és antioxidánsok is, fontos a látás, a memória és az idegrendszer számára.


Mindig a legegyszerűbb dolgok a leghatékonyabbak, vélik az amerikai tudósok, úgyhogy nyugodtan vegyük vissza étrendünkbe ezt a természetes energiaforrást, és kezdjük a napot egy jó tojásrántottával. Így már a nap kezdetén megkapjuk a munkanaphoz szükséges fontos energiatöltetet, és könnyedén, sikerrel vesszük majd a napi akadályokat – hangzik a táplálkozási szakértők egybehangzó véleménye.



Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!