2024.04.20. - Tivadar

A szervezet méregtelenítése nyírfacukorral

A szervezet méregtelenítése nyírfacukorral
A szervezet méregtelenítése nyírfacukorralA lerakódott méreganyagoktól való megszabadulás befolyásolja közérzetünket, elősegíti egészségünk és fiatalságunk megőrzését. Méreganyagok meglehetősen széles spektruma található meg a szervezetünkben és nincs olyan kúra, amely mindet egyszerre hatékonyan fel tudná dolgozni. Más-más kúra szükséges az egyes szerveink méregtelenítéséhez, más a zsírszöveteinkben elraktározódott toxikus anyagoktól való megszabadulásra és más az emésztőrendszerünkben kialakult lerakódásokra is.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Érdemes a tavaszi időszakban kisebb szünetekkel több különböző kúrát is végigcsinálni. Szinte alapvető az emésztőrendszeri lerakódásoktól való rendszeres megszabadulás. Ez a tisztulás sikeresebbé teheti a többi kúrát is. A hasznos tápanyagok felszívódásának megakadályozása számos lappangó hiánybetegséghez vezethet. Ezektől a lerakódásoktól való megszabadulásnak számos módja van. Mindegyiknek közös eleme a rost dús, főleg növényi alapú étkezés, amely segít fellazítani és eltávolítani ezeket a lerakódásokat. Ha édesre gondolunk, akkor a nád- és gyümölcscukor illetve a növényi szirupok, mint például a juharszirup épp ellenkezőképpen hatnak, ezt a folyamatot gátolják, ezeket javasolt elhagyni.


A nyírfacukor úgy viselkedik, mintha rostos növényi kivonatot ennénk, fokozza a bélműködést, elősegíti a kiválasztást. A vércukor stabilizáló hatása miatt is kiváló alkotóeleme lehet az ilyen jellegű tisztítókúráknak.

Ha nem szeretnénk túlságosan nagy méregtelenítésbe kezdeni, az emelt nyírfacukor bevitel, akkor is fokozza a kiválasztást. Könnyebben, gyorsabban távoznak el azok a nem kívánt méreganyagok, amelyek egyébként hozzájárulnának a lerakódások kialakulásához.

A nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos cukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van: nem hizlal, nem savasítja a szervezetet, antibakteriális hatású, segíti az emésztést, nem rontja a fogakat, így cukorbetegek, fogyókúrázók, terhességi diabéteszben, csontritkulásban szenvedők, valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!